ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Mesh is in the air: Η μεγαλύτερη εκδήλωση για το mesh networking και τα ασύρματα κοινοτικά δίκτυα: 7-13 Μαΐου 2018 – Βερολίνο

Φέτος, το “Wireless Battle of the Mesh και το “Wireless Community Weekend” ένωσαν τις δυνάμεις  για την οργάνωση μια νέας εκδήλωσης, που ονομάζεται “Mesh is in the air“, συνδυάζοντας το καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο γεγονότων.

Το Wireless Battle of the Mesh είναι η ιστορική συνάντηση όλων των κοινοτικών δικτύων της Ευρώπης και φέτος  θα πραγματοποιηθεί για 11η χρονιά (κάθε χρόνο αλλάζει η τοποθεσία διεξαγωγής της). Το Wireless Community Weekend είναι η ετήσια συνάντηση της γερμανικής ασύρματης κοινότητας FreiFunk και φέτος οι δύο εκδηλώσεις  θα συγχωνευτούν στο  Βερολίνο στις  07 ως 13 Μαΐου 2018.  Είναι η καλύτερη ευκαιρία να συναντήσετε όλους τους επαγγελματίες, τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη και τους υπεύθυνους για τη συντήρηση των CN στην Ευρώπη (και όχι μόνο).

Στο “Mesh is in the air” μπορείτε να συναντηθείτε με  εμπειρογνώμονες σε mesh technologies,  να εμπλακείτε σε συζητήσεις πολιτικής, συνομιλίες,  εργαστήρια, συνεδρίες , εκστρατείες μέτρησης και σε ένα συνεχές μπάρμπεκιου στην όχθη του ποταμού!. Αν είστε ενθουσιώδης με την δικτύωση, ή ακτιβιστής της κοινότητας ή απλά ενδιαφέρεστε για πρωτόκολλα wifi  και  dynamic routing protocols δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το γεγονός!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διοργανωτών γράφοντας στους οργανωτές AT wireless-meshup.org.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.wireless-meshup.org

Leave a Comment